Το MOMcon δεν είναι απλά ένα συνέδριο, αλλά και μια κοινότητα για μητέρες που θέλουν να μάθουν να ηγούνται.

Ευρώπη σου ερχόμαστε!

Το MOMcon είναι ένας χώρος για να υπενθυμίζει στις μητέρες και leaders των MOPS από όλο τον κόσμο, ότι είναι οι σπουδαιότερες influencers στον πλανήτη. Είναι ένα Σαββατοκύριακο όπου μητέρες θα ενωθούν, θα αναδείξουν τη μητρότητα σε όλη της τη δόξα και θα επαναφέρουν το μυαλό τους σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία. Είναι ένα συνέδριο για τη μαμά που χρειάζεται αναζωογόνηση και ενθάρρυνση, μεταξύ των γυναικών που κατανοούν τις πιέσεις των πολλών ρόλων της. Αυτή είναι η ώρα να σας περιποιηθούν, να ακούσετε, να συζητήσετε και να επανασυνδεθείτε με τη γυναίκα που ο Θεός σκόπευε να είστε. Θα φύγετε γνωρίζοντας ότι η μητρότητά σας είναι καταλύτης για τα σχέδια και τους σκοπούς που έχει ο Θεός για τη ζωή σας, καθώς είναι το απόλυτο κοριτσο-Σαββατοκύριακο, όπου αφήνουμε τα μαλλιά μας κάτω, μένουμε ξύπνιες ως αργά και δεν χρειάζεται να πάμε κανέναν στο μπάνιο ή να κόψουμε το φαγητό του κομματάκια.

#MOMCONEUROPE2023

Με χαρά σας ανακοινώνουμε οτι…

 

Το MOMcon έρχεται στην Ελλάδα!
17-19 Μαρτίου 2023
NJV Athens Plaza
Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 2, Σύνταγμα
Αθήνα, Ελλάδα

 

Αυτό το συνέδριο είναι μια συγκέντρωση 50+ μαμάδων-influencers και leaders που θέλουν να αυξηθούν και να πάνε την ηγεσία τους στο επόμενο επίπεδο.

Το MOMcon προσφέρει μια ημέρα εκπαίδευσης ηγεσίας, την Παρασκευή, με σεμινάρια από βασικές ομιλήτριες των MOPS International, εκπαίδευση, επικοινωνία με leaders από όλο την κόσμο και την ευκαιρία να απολαύσετε την ελληνική φιλοξενία με φαγητό που προσφέρουν τα MOPS Greece.

* Οι leaders των MOPS, οι πιθανές leaders και οι μητέρες που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη ηγεσίας είναι ευπρόσδεκτοι στην εκδήλωση της Παρασκευής.

Το Σάββατο θα ακούσουμε ξεχωριστές ομιλίες, για μητέρες που θέλουν να ανανεώσουν το πάθος τους, να αγκαλιάσουν τη ζωή τους και το κάλεσμά τους. Αυτό είναι ένα μέρος για να βρούμε πρακτικά εργαλεία, πόρους και εξειδικευμένες γνώσεις για τη μητρότητα, την ηγεσία, την πίστη και όχι μόνο.

Με υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε τις βασικές μας ομιλήτριες:

Mandy Arioto

Η Mandy Arioto είναι η Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των MOPS International και είναι ευρέως γνωστή για τις μοναδικές της ομιλίες σε θέματα γονέων, σχέσεων, πνευματικών και πολιτιστικών. Μέσω του MOPS, το οποίο λειτουργεί σε 71 χώρες, η Mandy είναι η φωνή ενός από τους πιο σημαντικούς γονεϊκούς οργανισμούς στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Αυτή και ο σύζυγός της Joe, ζουν στο Ντένβερ του Κολοράντο με τα τρία φοβερά παιδιά τους.

http://www.mandyarioto.com/

Sherri Crandall

Η Sherri Crandall είναι αντιπρόεδρος των Global Ministries and Leadership Experience για τα MOPS International. Είναι επίσης συγγραφέας και ομιλήτρια σε εκδηλώσεις γυναικών σε όλη τη χώρα και διεθνώς, όπου μοιράζεται το πάθος της να ενθαρρύνει τις γυναίκες να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο. Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της sherricrandall.com

Η Sherri λατρεύει την κηπουρική, να διαβάζει ιστορική μυθοπλασία, να παίζει λίγο γκολφ και πάνω απ’ όλα να κάνει παρέα με την οικογένεια και τους φίλους της, ακόμα καλύτερα αν βρίσκεται σε μια όμορφη κατασκήνωση στα Rocky Mountains.

Η Sherri είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της Rusty, για 35 χρόνια, έχουν 4 παιδιά. Πρόσφατα αντάλλαξε την ζωή της στα προάστια με μια περιπετιώδη ζωή στο κέντρο του Nashville, TN.

MOPS Greece  MOPS Deutschland   MOPS Albania   MOPS Europa